Cautare

7492 de rezultate pentru "martis biatrice avocat specializat in drept penal" (4.72 secunde)
Ce doi au fost intrebati de procurorii Parchetului instantei supreme in legatura cu persoanele care au sustinut motiunea, informeaza Biroul de Presa al Ministerului Public.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat vineri OTV pentru ca in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a difuzat un material electoral de sustinere a lui Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Capitalei, care aduce acuzatii de ordin penal si moral celorlati candidati la Primarie.
"Nu am discutat in Guvern, am discutat doar cu primul-ministru si cu domnul Predoiu. ... Asumarea raspunderii pentru aceste legi este o varianta posibila, dar nu am luat o decizie in acest sens.
Daici si Papala de la Disciplina in Constructii, impreuna cu fostul consilier local Bojenoiu, urmeaza sa dea socoteala in fata judecatorilor pentru matrapazlacuri cu un teren al municipalitatii craiovene. Seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu subalternul sau Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar care priveste ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Mihnea Costoiu este singurul gorjean care a reusit, pana acum, sa acceada intr-o functie de conducere in actualul guvern. Acesta ocupa postul de secretar de stat in cadrul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii.
Ziaristii au asteptat in zadar ca acesta sa-si depuna ieri demisia la cabinetul ministrului agriculturii, in timp ce liberalii s-au grabit sa se distanteze cat mai mult de fostul lor coleg. Mai multi jurnalisti din toata tara au bombardat ieri cu telefoane Biroul de presa al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, pentru a afla daca la cabinetul ministrului Ilie Sarbu a fost depusa demisia lui Constantin Iancu din functia de director al Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare (ANIF).
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Plenul Consiliului Economic si Social a discutat in sedinta de saptamana trecuta avizarea unor proiecte de acte normative, printre care si cele ale codurilor civil, penal, de procedura civila si penala, in lipsa neindeplinirii cvorumului necesar luarii unei hotarari consemnandu-se parerile vorbitorilor, reprezentanti ai guvernului, sindicatelor si patronatelor.
Inspectoratul de Politie al Judetului (IPJ) Dolj a anuntat ca duminica, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati ca in comuna Scaesti - sat Valea lui Patru, in apropierea sectiei de votare, au oprit trei autoturisme ai caror pasageri erau suspectati de turism electoral.
Mircea Rusmanica si Eugen Romanescu sunt urmariti penal de magistratii militari de la DNA dupa ce, in 2007, le-a cerut celor din comisia de examinare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea favorizarea mai multor cunoscuti de-ai lor in legatura cu promovarea unui examen.
Boureanu a explicat astfel de ce PDL a respins propunerea grupului reformist ca membri de partid trimisi in judecata sa fie automat suspendati din partid. Puteti citi in continuare prima parte a a articolului HotNews.
Pentru primari se anunta vremuri grele in 2012. ... In caz contrar, risca sa fie cercetati penal. Anuntul a fost facut de presedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, in cadrul unei intalniri in care a prezentat lista de investitii pe anul in curs.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Un sondaj de opinie realizat de Institutul Roman de Evaluare si Strategie (IRES), in a doua parte a lunii decembrie, arata ca 52% din respondenti au foarte putina incredere in Parlament, 39% manifesta putina incredere, 7% au multa incredere, 1% au foarte multa incredere si 1% nu ofera nici un raspuns.
Altfel, daca ar fi sa il luam in serios, concluziile ar fi triste:
Octavian ȘTIREANU) Inteleg starea sufleteasca a lui Liviu Dragnea, in asteptarea procesului din 28 septembrie. Inteleg si tactica lui de a iesi foarte des in presa, aranjandu-si zilnic invitatii pe la cate-o redactie de radio sau tv, ca sa dea tot felul de mesaje de impacare cu Sistemul.
Presedintele Liviu Dragnea le-a transmis colegilor din conducerea PSD un mesaj despre situatia lui Victor Ponta, urmarit penal de DNA intr-un nou dosar. ... Sa intelegeti ca se trage in noi din toate partile, si din interior, si din exterior.
Nu vreau sa ajungem in 2018 sau in 2019 si romanii sa intrebe: ... - In 2018 si 2019 romanii sa simta, deja, ca traiesc intr-o tara a lucrurilor bine facute, o tara occidentala, in care se simt respectati si demni.
Actionarul majoritar al firmelor Textila Ardeleana Satu Mare si Filatura de Bumbac din Carei, Arnold Neisse, este cercetat penal fiind acuzat ca a prejudiciat firma satmareana cu 75 miliarde de lei, iar bugetul de stat cu alte 30 miliarde de lei.
Anul acesta, politistii din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Dolj au aplicat 22 de sanctiuni contraventionale in valoare de 40.500.000 de lei.
google-analytics.com